Helsearbeiderne

Helsearbeiderne er stolte av å være det lille selskapet med det store hjertet. Vårt fortrinn er at vi er lokale, og kan derfor tilby en unik oppfølging. Vi skal kjenne alle våre arbeidsledere, og skreddersyr en løsning for akkurat deg og dine behov.

Din BPA leverandør i Trøndelag

Lyst til å jobbe med BPA?

Helsearbeiderne lønner godt. Det har vi alltid gjort, og det vil vi alltid gjøre. Brenner du for BPA, er serviceinnstilt og LØSNINGSORIENTERT? Registrer deg hos oss, så tar vi kontakt om det dukker opp noen som er på jakt etter akkurat deg i ditt nærområde. 

Vi har over 500 registrerte Helsearbeidere

Det viktigste med brukerstyrt personlig assistanse, er å finne riktig assistent.

Helsearbeiderne har lang erfaring med bemanning av helsesektoren. Våre rekrutterings og annonseverktøy er helt unike for bransjen, det er dette vi kan!

Vi skreddersyr en løsning for akkurat deg!

Vi gjør alt på dine premisser, enkelt og greit! Vår styrke er at vi er lokale, tilstedeværende og at vi ser DEG. Helsearbeiderne dekker ALLE utgifter for assistententen din.

Her er noen eksempler:

Reisekostnader, kafeer, hygieneartikler, inngangspenger, julebord, datautstyr, telefonutgifter m.m

BPA og kostnader

Har du BPA vedtak fra din kommune, er tjenesten gratis. 

Har du allerede en assistent som ønsker å gå opp i lønn? Helsearbeiderne lønner godt, det har vi alltid gjort. Gode lønnsvilkår sikrer at du beholder din assistent så lenge du ønsker!

Hva kan vi tilby deg?

Kurs for arbeidsledere og assistenter

Vi tilbyr kurs, kompetanseheving og løpende oppfølging , slik at du er komfortabel med din rolle som arbeidsleder. I ditt hjem, eller hos oss. Vi tilrettelegger også for kompetanseheving av assistenter ut ifra dine ønsker. 

Enkel, enklere, enklest.

Administrasjon som arbeidsleder bør være så lite tidkrevende som mulig . VI har elektronisk timeføring og ukentlig rapportering for dine assistenter. Det eneste du trenger å gjøre er å se at det stemmer. Ønsker du at Helsearbeiderne tar hele eller deler av arbeidslederrollen, ja så gjør vi det også. Kostnadsfritt. 

Konkurransegaranti

Helsearbeiderne skal være det beste valget for BPA. ALLTID.  Finner du en konkurrent som tilbyr noe vi ikke har annonsert, så leverer vi det uansett.. Dette gjelder både for assistenter og arbeidsledere.

Har du behov for BPA?

Vi kontakter deg!

Fyll inn skjemaet under for en uforpliktende hyggelig prat.

Helsearbeidernes BPA avdeling kalles nå BRAGEVA. Brageva BPA kan dere lese mer om på BRAGEVAS hjemmeside BRAGEVA.NO

Helsearbeiderne AS
  • Facebook Social Icon

Falkenborgvegen 9, 7044 Trondheim

post@helsearbeiderne.no

 

Administrasjon

Magnus Halvorsen

Magnus@helsearbeiderne.no

BPA Koordinator

Tobias Mitterschifftaler

Tobias@brageva.no

Tlf: 400 700 20

Daglig leder

Ingeborg Sørensen

Ingeborg@helsearbeiderne.no

Tlf: 936 86 239

Kontakt oss